Call me back

alt

Verplicht *

 
Verzeker uw Porsche PDF Afdrukken E-mailadres

Porsche VerzekeringEen autoverzekering voor uw Porsche vindt u bij VDK AssurantiĆ«n. Een Porsche verzekeren is niet altijd even makkelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle merken auto's, maar kunnen voor uw nieuwe of tweedehands Porsche een extra scherpe verzekering aanbieden!

Door vergelijking van de premie en de polisvoorwaarden kunt u voor uzelf altijd de beste autoverzekering voor uw Porsche selecteren. Rijdt u schadevrij? Dan belonen we dat. De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 80%. Heeft u al schadevrije jaren opgebouwd met uw vorige autoverzekering dan nemen wij deze over na ontvangst van een geldige royementsverklaring.


Mocht u alsnog twijfelen over de juiste autoverzekering voor uw Porsche, dan is het mogelijk om direct deskundig advies te krijgen van ons team assurantieadviseurs op 070-3691014 of klik
hier voor meer informatie.  

Let op! Doordat het verzekeren van een Porsche maatwerk is kan de premie vaak niet direct getoond worden. Vraag daarom altijd een offerte aan zodat onze medewerkers voor u op zoek kunnen naar de beste premie!

 


Bereken & Vergelijk >>> Bekijk uw offerte >>> En regel direct een autoverzekering voor uw Porsche!